Lätkäkaukalon kuningas Jaromir Jagr pelaa edelleen

Yhtenä maailman parhaista jääkiekkopelaajista pidetty tšekkiläinen Jaromir Jagr ei näytä merkkejä vauhdin hiipumisesta lätkäkaukalossa. Laitahyökkääjänä pelaava Jagr jatkaa itsepintaisesti uraansa vielä kunnioitettavassa 49 vuoden iässä ja tiputtaa harjoittelutahdillaan monet nuoremmat pelaajat kelkastaan. 

Tällä hetkellä Jagr pelaa Change Ligassa HC Kladno -joukkueessa. Viime vuoden joulukuussa kansainvälisesti tunnettu tähtipelaaja kertoi kärsivänsä motivaatio-ongelmista, mutta ei ollut siltikään aikeissa lopettaa uraansa. Jagr kommentoi motivaation heikenneen yleisesti, mutta into olla nostamassa Kladno-joukkuetta Tšekin pääsarjaan oli silti kova. 

Viime kaudella Jagr osoitti olevansa edelleen varsin kovassa pelikunnossa – kauden aikana pisteitä kertyi 29 pistettä 38 ottelussa. Kommenttiensa mukaan tähti ei ole harjoitellut enää yhtä aktiivisesti kuin aikaisemmin, mutta halu pelata on silti edelleen suuri. 

Itsepäisyydelle on kerrottu myös hyvin omintakeinen syy: jouluna 2021 Kladno pelaa ulkoilmaottelun tšekkiläisessä hiihtokeskuksessa, eikä tähti aio jättää tätä kokemusta välistä. 

Jagr on omassa joukkueessaan poikkeuksellinen pelaaja myös siinä mielessä, että hän on oman seuransa pääomistaja. Taloudellisista syistä uraa tarvitsee tuskin kuitenkaan enää jatkaa, sillä yleisten arvioiden mukaan Jagr on tienannut vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana noin 70 miljoonaa dollaria. 

Yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista

Jaromir Jagr on yltänyt yli 30 vuotta kestäneen uransa aikana lukuisiin uskomattomiin saavutuksiin. Ensimmäisen kerran Jagr pelasi Tšekkoslovakian pääsarjassa jo kaudella 1988–1989. 

Heti ensimmäisellä kaudellaan Jagr voitti Pittsburgh Penguisin riveissä Stanley Cupin. Läpi 90-luvun Jagr takoi kausi toisensa jälkeen pingviinipaidassa huimia tehopistelukemia – uran kohokohta oli uskomattomat 149 tehopistettä kaudella 1995–1996. Vain kaksi vuotta tästä Jagr oli mukana johdattamassa Tsekkiä sensaatiomaiseen olympiavoittoon, nousten viimeistään tässä vaiheessa koko maailman lätkäkansan tietoisuuteen. 

Vuonna 2001 Jagr siirtyi Washington Capitalsiin. Vuonna 2005 oli aika vaihtaa New York Rangersiin, jonka riveissä tähtipelaaja takoi vielä 34-vuotiaana huimat 123 tehopistettä. Lähes kaksi vuosikymmentä kestäneen NHL-uran jälkeen Jaromir Jagr vaihtoi KHL-joukkue Avangard Omskiin, jossa pelasi kaikkiaan kolme kautta. 

Toisin kuin moni uumoili, ei intohimoisen laitahyökkääjän ura päättynyt KHL-aikoihin, vaan tähti palasi takaisin rapakon taakse vielä useamman kauden ajaksi. Lopulta NHL-ura päättyi kunnioitettavassa 46-vuoden iässä kaudella 2017–2018, kun Jagr auttamatta tippui nuorempien pelaajien vauhdista. 

Vuosien saatossa Jaromir Jagr joukkueineen on voittanut yhden olympiakullan, kaksi MM-kultaa sekä Stanley Cupin kahteen kertaan. Tähti on palkittu myös lukemattomilla eri palkinnoilla, mukaan lukien Tšekin vuoden urheilija sekä MM-kisojen All-Stars hyökkääjä. 

Jagr saanut useita kunnianosoituksia – jopa oman kolikkopelin

Jagrin kaltaiselle tähtipelaajalle on luonnollisesti vuosien aikana satanut lukuisia erilaisia kunnianosoituksia – mukaan lukien oman kolikkopelin! Rahapelivalmistaja Inspired Gaming julkaisi tshekkiläispelaajan kunniaksi oman Jagr’s Super Slot -kolikkopelit, jonka moni kasino ilman rekisteröitymistä on ottanut omiin valikoimiinsa. 

Tähden omassa slotissa voittoja tavoitellaan aidoissa lätkätunnelmissa kuuden rullan ja neljän rivin voimin. Voittolinjoja peliin on mahdutettu peräti 4096 kappaletta – juuri niin monta, kuin Jagrin kaltainen supertähti ansaitseekin. 

Peliä on höystetty lukuisilla erilaisilla erikoistoiminnoilla. Ilmaiskierroksia saattaa olla luvassa vähintään kolmen Jagrin näköisen bonussymbolin pyörähtäessä kiekoilla. Tähän bonustoiminnot eivät kuitenkaan rajoitu, vaan lisäksi mukana on lisäpelit Lover Bonus sekä Fighter Bonus. 

Jagr’s Super Slot on erinomainen vaihtoehto todellisille lätkäfaneille. Mukaansatempaava peli hotkaisee mukaansa heti ensimmäisestä pyöräytyksestä lähtien, ja nopeatempoisuuden ansiosta uusia jännittäviä käänteitä on odotettavissa useaan otteeseen. Tämä peli kannattaa käydä katsomassa läpi, mikäli haluat koluta läpi kaiken Jaromir Jagriin liittyvän!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *