NHL ei tuo bonuksia Leijonille 

Valitettavasti NHL ilmoitti tällä viikolla vetäytyvänsä Olympialaisista, mikä oli odotettavissa levinneen Covid-19 tilanteen johdosta. Tämä on iso isku Leijonille sekä tietenkin katsojille, sillä Suomelle oli tulossa ehkä jopa kaikkien aikojen paras joukkue kisoihin. Nyt Euroopassa pelaaville kiekkoilijoille tulee avautumaan kisakone toisen kerran peräkkäin.

Suomen ykkösketjuun oli jo suunniteltu tähtisikermä Laine-Barkov-Rantanen, mutta valitettavasti tätä joudutaan odottamaan ainakin vielä 4 seuraava vuotta. Kisakoneesta jää myös pois muita supertähtiä niin kuin Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen, Roope Hintz, Miro Heiskanen ja Jesse “Buffalo” Puljujärvi. Euroopasta löytyy hyviä maalivahteja ja vaikka Nashvillen Juuse Saros ei kisoihin pääse, niin korvaajia löytynee.

NHL tulee pelaamaan rästipelejä Olympialaisten aikaan ja pelaajat pääsevät levähtämään hieman normaalia enemmän, sillä muita pelejä kyseiselle ajankohdalle ei ole merkattu. Ehkäpä aikaa riittää myös tarkistaa parhaat casinobonukset sekä käydä kokeilemassa onnea koronakurimuksen keskellä.  

Kisakone Pekingiin

NHL:n jäädessä pois Suomen joukkue tulee koostumaan Euroopassa pelaavista pelaajista. Vaikka rapakon takaa ei apuja ole luvassa, niin se ei koske pelkästään vain Suomea, vaan muut maat joutuvat myös raapimaan joukkueen kasaan Euroopasta. Suurin osa pelaajista tulee koostumaan Venäjän, Suomen, Ruotsin sekä Sveitsin liigoista. Suurimmat kärsijät ovat ehdottomasti Kanada ja USA joiden pelaajat koostuvat melkein kaikki NHL:stä. 

Suomen pistetehtailusta tulee vastaamaan kolmikko Granlund-Manninen-Hartikainen jotka pelaavat myös samassa ketjussa kivikovassa KHL:ssä. Kyseinen kolmikko tulee varmasti ottamaan myös vastuuta ylivoimapelaamisesta. Muita potentiaalisia pistenikkareita kisakoneeseen ovat mm. Lehterä, Ojamäki, Pulkkinen, Kemppainen, Filppula, Aaltonen ja Pesonen.

Suomen puolustuksen liideri tulee ehdottomasti olemaan NHL-konkari Sami Vatanen. Kyseinen herrasmies voisi vieläkin pelata taalaliigassa ja on paperilla koko turnauksen parhaimpia pelaajia. Muita hyviä ehdokkaita puolustuspäähän on Kaski, Kemiläinen, Friman, Pokka, Jokipakka, Hietanen ja kaiken kokenut Ohtamaa. 

Rouhijaosastolle on tungosta ja ehdokkaita löytyy jokaisesta liigasta. Mitä luultavammin Jalonen tulee valitsemaan tuttuja sotaratsuja niin kuin Marko Anttila, Veli-Matti Savinainen ja jälleen Leijonien käytettävissä olevan Leo Komarovin. Leksa oli monta vuotta pois henkilökohtaisen sponsorisopimuksen takia, mutta nyt Veikkauksen leipä maistuu jälleen ja Olympiakiekko odottaa. 

Jukka Jalonen on meritoitunut valmentaja ja onkin varmaan yksi parhaista mitä kisoista löytyy. Jalonen on pystynyt venymään aikaisemmissa turnauksissa hyviin suorituksiin ja jälleen kerran on paikka näyttää mistä mies on tehty. Ympärillä olevat valmentajat ja muu tiimi omaavat hyvän flown ja saavat varmasti pelaajista kaiken irti mitä saatavissa on. 

Lopullinen päätös

Olympiakiekon tulisi startata yhdeksäs päivä helmikuuta ja ja finaali pelataan 20.2.2022. Kisojen siirtäminen tai peruuttaminen on myös ollut mediassa esillä viimepäivinä, mutta se tuntuu olevan melko epätodennäköistä, koska järjestäjä on mahtimaa Kiina. Jos kisat pelataan ja kaikki menee nappiin, Suomella on todella hyvät mahdollisuudet napata jopa Olympiakulta, mutta ennakkosuosikkina kisoihin silti lähtee Venäjä. 

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *